Изработка на онлайн магазин

Екипът на seodesignwebsite.com, предлага изработка на онлайн магазин на най-добри цени според предпочитанията и бюджета на клиента. Ние разполагаме с правилните инструменти, знания и опит, за да Ви помогнем да сбъднете мечтите си за успешен и печеливш онлайн бизнес.

Електронната търговия с всяка изминала година в световен мащаб расте с все по-големи темпове, като все по-често се превръща в любим начин за пазаруване на милиони потребители. Удобството на интернет пазаруването е огромно. Клиентите спестяват време от обикаляне по магазините, много често неуспешно в търсене на правилния продукт. Получават огромна информация за продуктите, които искат да закупят и база данни за сравнение на цените между конкурентните онлайн магазини. Доставката най-често е до 2 работни дни, а начините на заплащане са много – наложен платеж, електронно банкиране, заплащане чрез дебитни и кредитни карти Visa, MasterCard, PayPal, PaySera и други.

Дори да имате печеливш off-line магазин на топ локация с огромен човекопоток, развитието на онлайн магазин би било само във Ваша полза за развитието на бизнеса и имиджа Ви. Онлайн магазините са една от най-предпочитаните идеи за стартиращ бизнес, защото нужният начален капитал е малък (поне в повечето случаи).

Безплатна консултация от seodesignwebsite.com
Екипът ни предлага безплатна професионална консултация за стартиращи онлайн магазини. Ще Ви дадем насока, която би спестила безценно време и бихте пропуснали да направите фрапиращи грешки ако сте начинаещи в сферата. Ще Ви дадем съвет за избор на правилен домейн (адрес на онлайн магазина Ви www.), съвет за избор на хостинг компания и ще Ви предложим специална индивидуална оферта за цена за изработка на онлайн магазин според Вашите предпочитания и бюджет.

Какво получавате с изработката на онлайн магазин от нас?

Сигурна система за електронна търговия с уникален професионален дизайн и лесна навигация, оптимизирана за Google и мобилни устройства. При завършен проект извършваме обучение за работа със системата.

  • Напълно функционален магазин
  • Респонсив дизайн за мобилни устройства
  • SEO приятелски настроен за Google
  • Маркетинг инструменти за анализ
  • Различни видове разплащания
  • Куриерски модули за доставка
  • Международна логистика
  • Обучение за работа със системата

Изработка на онлайн магазин с Opencart 3+

Opencart е професионална система за електронна търговия с отворен код, която постоянно се развива и осъвременява. За екипът ни тя е любим инструмент за изработка на онлайн магазини, който препоръчваме на нашите клиенти, доказал се през годините с надеждност, отлична сигурност и оптимизация за търсачки като Google. Не е случайно, че в България повечето интернет магазини използват именно нея.

Умелото съчетаване на многообразие от функционалности и простота при боравенето с тях е една от основните характеристики на Opencart. Всичко в платформата е добре организирано и подредено, позволяващо бързо и лесно да се активира и настрои всяка една от възможните функционалности на е-магазина.

Свалянето на самата система е безплатно, като може да бъде инсталирана от всеки любител, но за да изградите успешен и продаващ магазин са необходими много повече умения, правилни настройки и време. Ние Ви предлагаме точно това. 

Най-силното предимство на Opencart 3 е добрата оптимизация, която предлага. Лесно боравене с meta тагове, приятелски urls, мултиезичност, която да доведе до експанзията на Вашия онлайн магазин извън пределите на България. 

Изработка на онлайн магазин
Изработка на онлайн магазин на най-добри цени от seodesignwebsite.com

Запознайте се с по-съществените възможности на Opencart по-долу, като имате предвид, че те далеч не са всички и се управляват лесно от администраторския панел на системата.

Неограничен брой продукти и опции за тях, категории, производители, страници, клиентски и потребителски групи, валути и езици. Лесно управление на дизайна на страници чрез шаблони. Достъп до всеки инсталиран модул и неговите настройки. Възможност онлайн магазина Ви да бъде мултиезичен. Персонализиране на данъчни ставки и зони за доставка. 20+ международни и български базови методи за разплащане. 8+ международни и български методи за доставка. Възможност за издаване на електронни фактури. Маркетингови инструменти и анализ върху потребителите в сайта, разгледаните и продадените продукти. SSL криптирана сигурност на магазина и администраторския панел. Гъвкава система за отстъпки, промоции, купони за намаления и ваучери, наградни точки за клиентите с което да стимулирате лоялни клиенти. Лесно управление на собствена афилиейт партньорска програма. Вградена система за електронни писма.