Изработка на онлайн магазин

Екипът на seodesignwebsite.com, предлага изработка на онлайн магазин на най-добри цени според предпочитанията и бюджета на клиента. Ние разполагаме с правилните инструменти, знания и опит, за да Ви помогнем да сбъднете мечтите си за успешен и печеливш онлайн бизнес.

Електронната търговия с всяка изминала година в световен мащаб расте с все по-големи темпове, като все по-често се превръща в любим начин за пазаруване на милиони потребители. Според някои проучвания в България около 50% от потребителите пазаруват онлайн, а останалите 50% представляват огромен потенциал, който с правилна маркетингова стратегия можем да привлечем като клиенти. Удобството на интернет пазаруването е огромно. Клиентите спестяват време от обикаляне по магазините, много често неуспешно в търсене на правилния продукт. Получават огромна информация за продуктите, които искат да закупят и база данни за сравнение на цените между конкурентните онлайн магазини. Доставката най-често е до 2 работни дни, а начините на заплащане са много – наложен платеж, електронно банкиране, заплащане чрез дебитни и кредитни карти, PayPal и други.

Дори да имате печеливш off-line магазин на топ локация с огромен човекопоток, развитието на онлайн магазин би било само във Ваша полза за развитието на бизнеса и имиджа Ви. Онлайн магазините са една от най-предпочитаните идеи за стартиращ бизнес, защото нужният начален капитал е малък (поне в повечето случаи).

☑ Безплатна консултация от seodesignwebsite.com
Екипът ни предлага безплатна професионална консултация за стартиращи онлайн магазини. Ще Ви дадем насока, която би спестила безценно време и бихте пропуснали да направите фрапиращи грешки ако сте начинаещи в сферата. Ще Ви дадем съвет за избор на правилен домейн (адрес на онлайн магазина Ви www.), съвет за избор на хостинг компания и ще Ви предложим специална индивидуална оферта за цена за изработка на онлайн магазин според Вашите предпочитания и бюджет.

☑ Какво получавате с изработката на онлайн магазин от нас?

Сигурна система за електронна търговия с уникален професионален дизайн и лесна навигация, оптимизирана за Google и мобилни устройства. При завършен проект извършваме обучение за работа със системата.

Изработка на онлайн магазин с Opencart.

Opencart е професионална система за електронна търговия с отворен код, която постоянно се развива и осъвременява. За екипът ни тя е любим инструмент за изработка на онлайн магазини, който препоръчваме на нашите клиенти, доказал се през годините с надеждност, отлична сигурност и оптимизация за търсачки като Google. Не е случайно, че в България повечето интернет магазини използват именно нея.

Умелото съчетаване на многообразие от функционалности и простота при боравенето с тях е една от основните характеристики на Opencart. Всичко в платформата е добре организирано и подредено, позволяващо бързо и лесно да се активира и настрои всяка една от възможните функционалности на е-магазина.

Изработка на онлайн магазин
Изработка на онлайн магазин на най-добри цени от seodesignwebsite.com

Вижте някои от по-съществените възможности на Opencart по-долу, като имате предвид, че те далеч не са всички, управляват се лесно от администраторския панел на системата:

✓ Неограничен брой онлайн магазини в една платформа
✓ Неограничен брой стандартни и електронни продукти
✓ Неограничен брой категории и подкатегории
✓ Неограничен брой производители
✓ Неограничен брой информационни страници
✓ Неограничен брой клиентски и потребителски групи

✓ Управление на шаблони (дизайни, визии)
✓ Управление на модули
✓ Автоматично оразмеряване на картинките
✓ Възможност онлайн магазина Ви да бъде на много езици български, английски и др.
✓ Среда и отчетност
✓ Възможност за множество валути лв, евро, долари и др.
✓ Множество данъчни ставки
✓ Множество зони за доставка
✓ Калкулатор за цена на транспорта, включително безплатна доставка над определена цена

✓ 20+ международни и български методи за разплащане
✓ 8+ международни и български методи за доставка
✓ Електронни фактури
✓ Редактиране на поръчки
✓ Следене на наличности
✓ Доклади и статистика
✓ SSL сигурност
✓ Маркетингови инструменти
✓ Оценки на продуктите
✓ Рейтинг на продуктите
✓ Свързани продукти
✓ Най-продавани продукти
✓ Нови продукти
✓ Скоро разглеждани продукти

✓ Бързи поръчки
✓ Гъвкава система за отстъпки
✓ Купони за намаления
✓ Наградни точки за клиентите
✓ Продуктова емисия
✓ Управление на собствена партньорска програма
✓ Вградена система за електронни писма

SEO Оптимизация на най-добри цени от Seodesignwebsite.com